Rólunk

Üdvözöllek!

 

Vajdáné Gáber Enikő vagyok, a NetGardrób tulajdonosa. Magam is négy (fiú)gyermek édesanyja vagyok, így átérzem az édesanyák mindennapi problémáit, melyben hangsúlyos kérdés a ruhatár összeállítása, ebben próbálunk a segítségetekre lenni.

A legelső gyermekem születésekor (2006-ban) kerültem közelebbi kapcsolatba a használt ruhákkal, majd a Vaterázást kinőve 2012-ben született meg a NetGardrób. Azóta sok minden történt, jelenlegi formában 2016 óta működünk.

Eleinte egyedül dolgoztam, de hamar kiderült, hogy segítségre van szükségem, így mára abszolút családi vállalkozás vagyunk, ahol mindenkinek megvan a dolga (és igen, a gyerekek is szívesen segítenek).

 

15 év tapasztalat

Kezdetektől fogva egy olyan oldalt szerettem volna létrehozni, ahol mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő árut, ezért tudatosan úgy alakítottuk ki a kínálatot, hogy minden minőségből tudjatok válogatni.

Hangsúlyos nálunk a babaruha kínálat, hiszen első évben cseréljük a ruhatárat legtöbbet, ezért felesleges túl drága és túl sok holmit vásárolni, de a kamaszoknak, tiniknek is széles választékot kínálunk, hogy kedvükre válogathassanak. Az anyukák többségében „hétköznapi viseletet” találnak nálunk, de igyekszünk a kínálatot folyamatosan bővíteni.

A visszajelzésekből tudjuk, hogy gyakran meglepődtök, mennyire jó minőségű ruhát kaptatok, ezért a korrekt tájékoztatásból a későbbiekben sem engedünk. Ahogy eddig is vállaltuk ha hibáztunk (bizony, a leggondosabb odafigyelés mellett is előfordul, hogy csomagoláskor vesszük észre a hibát), ezután is az a célunk, hogy örömmel várjátok a feltöltéseket, a csomagokat.

A minőségről, termékekről bővebben ide kattintva olvashatsz még.