Termékajánló

Kuponok, akciók

2019.07.09-2019.07.12-ig 20% kedvezmény 3000 Ft feletti rendelés esetén.

Kuponkód: NG-NYAR

A kupon a fenti időszakban váltható be bármely, a webáruházban található termékre, ha a rendelés értéke eléri vagy meghaladja a 3000 Ft-ot. A kedvezmény más akcióval (pontbeváltás) nem összevonható.

Facebook oldalunk

Hírek

2019.07.08 21:02
2019.05.23 21:05
2019.04.09 15:10
2018.12.05 23:34
2018.03.23 19:48

Bankkártyás fizetés

Tanúsítvány

SSL Certificate

Friss áru

Minden csütörtökön 21 órakor

Szállítás

már 750 Ft-tól

 

 

Elérhetőségünk

      E-mail:
info(kukac)netgardrob.hu

Rólunk

Köszöntelek a Netgardróbban!

 

2007 óta foglalkozom angol használt ruhákkal. 2013-ban a "vaterázást" kinőve létrehoztam a Netgardrób webáruházat, mely jelenlegi formájában 2015. áprilisa óta működik. 

 

 

Nagycsaládosként én is tudom, mit jelent több gyermek ruháztatása, mennyi időbe és fáradtságba kerül beszerezni az évszaknak és a méretnek megfelelő ruhadarabokat. Nem is beszélve az anyagiakról. 

Az igazán jó minőségű gyermekruhák ára manapság a csillagos eget verdesi, pedig azért, hogy a gyerkőc a homokozóban, az udvaron vagy éppen a lakásban csússzon-másszon a földön, felesleges ezreket költeni. Ráadásul olyan gyorsan kinövik a legszebb, legdrágább ruhákat is!

Ha nem szeretnél vagyonokat költeni a gyerek ruhatárára, akkor a legjobb döntés a minőségi használtruha! 

 

 

Én a neten is azt kívánom nyújtani, amit egy jó turkáló a valóságban: a kínálatban megtalálható az újszerű, de a játszós ruha is, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legkedvezőbb megoldást. És hogy még több időt spóroljunk, a gyerekruhák mellett a felnőttekre is gondoltam, az egész családnak  egy helyről beszerezhetőek az új ruhadarabok, egyéb kiegészítők. 

Minden termékünk elsősorban angol használt termék. Egy részük mosva van, de vasalva nincsenek, mert úgyis mosod őket ha kézhez kapod a csomagot ;)  

Minőségre az új, gyári címkés terméktől a javítanivaló, kishibás termékig mindenféle minőség helyet kap a webáruházban, a részletes termékleírásban jelzem minden esetben az állapotát az adott terméknek. Hordhatatlan ruhát nem töltök fel, de pl. azért mert valami foltos, vagy lyukas még feltöltésre kerül.

 

Minden termékről készült fotót mi készítünk, nem dolgozunk katalógusképekkel. A színek kis mértékben eltérhetnek a képen látottaktól, ahol nagyon látom, hogy nem adja vissza a kép az eredeti színt, ott jelzem a leírásban, de ha bizonytalan vagy KÉRDEZZ!  

 

És a legfontosabb: bármilyen kérdésed van, vagy vásárlást követően probléma merül fel keress bizalommal! 

 

 

A kínálatot folyamatosan frissítjük, az újdonságokról Facebook oldalunkon értesülhetsz. Friss áru minden csütörtökön 21 órakor érkezik.  

 

További jó böngészést kívánok a webáruházban:

 

 

Vajdáné Enikő

 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés